Untamed Giant Panda

Untamed Giant Panda – släpp loss den vilda pandan! Denna spelautomat är fylld med speciella egenskaper som saknas i många andra slots, såsom collect a wild, lucky nudge och brilliant wilds. Det är också ett spel där spelarna har möjlighet att multiplicera sina vinster tjugo gånger. Microgaming är mjukvaruutvecklarna bakom detta vilda spel och sålunda är spelarna garanterade att vara med om en ganska spännande tur när det gäller den visuella aspekten av spelet. Men det är inte bara kul att titta på, spelet ska ju dessutom fylla din plånbok. Lyckligtvis för dig är det här spelet definitivt en bra satsning med sina 243 sätt att vinna och många roliga bonusfunktioner som kan fylla på plånboken.

Untamed Giant Panda spelautomat har tre rader och fem hjul. Med flera olika specialfunktioner och chansen att vinna upp till 90 000 mynt ger detta spel alla chansen att vinna stort. Testa din lycka gratis eller spela Untamed Giant Panda för riktiga pengar på något av casinona som erbjuder spel från Microgaming. Innan du börjar spela använder du pilarna under själva hjulen för att ställa in din insats. Spelet använder alla 243 möjliga kombinationer från vänster till höger, så vinstlinjer är inte ett problem. När du är nöjd trycker du på “Spin” för att starta, eller så använder du “Auto Play” om du vill spela flera gånger i rad utan pauser. Untamed Giant Panda är den tredje av de fyra spelen i Untamed-serien.

Vinstlinjer och insatser

Med de karaktäristiska symbolerna i Untamed Giant Panda kan du skapa kombinationer och vinna pengar på ett helt nytt sätt. Spelet har fem hjul och tre rader, vilket hör till standard inom slotsvärlden. Spelet har dessutom, som redan nämnts, 243 vinstmöjligheter. Detta är vad som skiljer insatserna från många andra slots. Vanligtvis finns omkring 20 vinstlinjer, men här är det de 243 vinstsätten som gäller. De går inte att justerna men själva insatsnivån kan du själv ställa in. Spel på Untamed Giant Panda börjar vid några kronor per spin och sträcker sig upp till 300 kronor på det största satsningalternativet. Detta verkar vara de vanliga beloppen för den här serien. Utbetalningarna justeras automatiskt och dessutom helt utan problem.

Tema och grafik

Denna spelautomat tillhör en serie av relativt nya onlinespelautomater från Microgaming med andra titlar i Untamed-serien, såsom Bengal Tiger, Crowned Eagle och Wolf Pack. Den söta jättepandan kan inte vara det mest farliga av dessa vilda djur, men spelet får ändå adrenalinet att pumpa! Om inte annat kommer du åtminstone att kunna säga “ooj” och “åhh” över de bedårande, urgulliga pandorna. Själva animationerna är väldigt realistiskt gjorda med hjälp av modern teknik, och med skarp och klar grafik som ger rättvisa till några mycket realistiska pandor i sin naturliga miljö. Dessutom har spelet en fascinerande bakgrundsmusik som framkallar en känsla av det fridfulla orientaliska landskapet. Spelet har därmed fångat känslan av att vara där!

Spännande bonusfunktioner

I Untamed Giant Panda finns många olika slags bonusfunktioner. Free spins får du när tre eller fler scatter-symboler dyker upp. Du får då 10 spin under vilka du har chans att vinna upp till 9 000 mynt. Under free free spins-rundan dyker även brilliant wilds upp, det är de vanliga wild-symbolerna som får en specialfunktion som gör att de stannar kvar tills free spins-rundan är över. I gamble-funktionen ser du vad som liknar en kompass på skärmen indelad i röda och gröna färger. Nederst på skärmen har du möjlighet att öka eller minska färgerna. När du har ställt in förhållandet mellan rött och grönt kan du snurra, sedan stannar pilen och bestämmer ditt resultat. Röd betyder förlust och grön betyder vinst.

Positivt med just detta spel

Du kan spela med dina vinster på den så kallade gamble-funktionen och därmed öka dem om du har tur. Spelets grafik är helt klart det som står ut med spelet. Här har spelutvecklaren verkligen lyckats. Brilliant wild-funktionen där symbolen stannar är bra. När det är fyra stycken blir alla hjulen vilda, vilket helt klart ökar vinstmöjligheten.

Negativt med spelet

När du vinner de fria spelen får du 10 gratis spinn. Det kan fungera riktigt bra om du får många så kallade wilds tidigt – men då funktionen inte går att aktivera när man vill är det lite negativt.

Sammanfattning

Untamed Giant Panda är en underhållande spelsida och man kan spendera långa stunder framför spelet utan problem. Dock är vi inte säkra på varför de gjort förändringen i bonus spin-funktionen till skillnad från de andra spelen; men totalt sett har det ingen negativ effekt. Det är ett gulligt spel med fantastisk grafik och det kommer garanterat att ge dig en skön spelupplevelse. Och om du är ett fan av detta spel, kommer du också att njuta av de andra i serien. Så res till bergen i sydcentrala Kina där den stora pandan vandrar fritt och njut av allt från det vackra landskapet till musiken och hör hur det klirrar i kassan. Lycka till med ditt spelande!