Thief

Kvällen börjar närma sig, regnet öser ner och du måste göra ditt bästa för att lyckas med inbrottet och sno med dig alla fantastiska vinster. Thief är en mycket underhållande slot från NetEnt där du som spelare får följa med en kvinnlig inbrottstjuv i jakt på både free spins och wild-symboler. Det gäller att du är beredd på att göra ditt bästa för att inte åka fast och hålla fast allt du kan i alla dina vinster. Det märks att NetEnt ligger bakom denna slot med dess fantastiska grafik och spännande tema. Spela på 25 fasta vinstlinjer, upptäck både wilds och två typer av scatter-symboler och håll tummarna att du lyckas snurra fram den bästa vinsten.

Spelet är mycket lätt att lära sig, vare sig du är nybörjare eller inte och har du spelat på någon slot tidigare kommer du i stort sett redan veta hur det fungerar. Det är i grund och botten en klassisk slot med ett mycket spännande tjuv-tema. Det som gör denna slot lite mer unik är att det finns två olika typer av scatter-symboler. Dessa symboler kan ge dig ett visst antal free spins om du lyckas snurra fram rätt antal. Vill du veta mer om Thief och alla dess funktioner kan du läsa det här nedan, vi går igenom allt du behöver veta för att få en bra bild om vad slotten handlar om!

Vinstlinjer och insatser

I Thief spelar du på 25 fasta vinstlinjer, vilket betyder att du inte kan ändra antal linjer att spela på, sloten har annars de klassiska fem hjulen och tre raderna. Symbolerna i spelet är olika verktyg och annat som har att göra med tjuvar för att passa temat. Du kan justera din insats genom att ändra på myntvärdet och insatsnivån på knapparna som finns vid sidan av “snurr”-knappen. Hur stor eller liten insats du kan göra beror på vilken typ av valuta du spelar med, du kan ta reda på vilka gränser som gäller genom att justera myntvärdet och nivån. Det är ett väldigt lätt spel att lära sig, du behöver inte oroa dig för några komplicerade funktioner.

Tema och grafik

Temat i Thief handlar som sagt om tjuvar, det handlar om en kvinnlig inbrottstjuv som verkligen vet vad hon gör. Du får följa med henne och hjälpa till att lyckats med att “stjäla” alla fantastiska prylar, eller snarare vinster. Symbolerna är allt du kan tänka dig behöva för att lyckas med att göra inbrott, spionklocka, mörkerseendeglasögon, vapen och andra avancerade saker. Du hittar även symboler i form av bokstäver och siffror. Grafiken ligger på topp vilket man kan säga är en garanti när det handlar om slots från NetEnt. De vet verkligen vad de gör, och ljudet du kommer höra är främst ett regnoväder och sedan andra digitala ljud som spelas varje gång du vinner.

Thiefs bonusfunktioner

Det finns inga speciella bonusfunktioner som bonusspel, det du kan hitta är wild-symboler som ersätter andra symboler på spelplanen och höjer din chans till vinst. Scatter-symbolerna är den andra typen av bonus du hittar, och det finns två olika typer av scatters i Thief, den första fungerar som de klassiska scatters; minst tre stycken och du vinner ett antal free spins. Den andra typen av scatters kallas för Adrenaline-scatters. Du behöver även tre stycken av dessa för att de ska ge någon vinst/free spins. Dessa fyller dessutom spelplanen med symbolerna som ger högre vinster och lyckas du snurra fram diamantsymbolen kommer du ha chans att få din insats multiplicerad med 5 000. Det är här du har chans på de riktigt stora vinsterna.

Fördelar med Thief

Mycket spännande tema där du som spelare får följa med en inbrottstjuv! Det finns både wild-symboler som höjer vinstchansen och två olika typer av scatter-symboler som kan ge dig free spins. Spelet är bra för nybörjare som vill ha ett enklare spel med mycket spänning. Ganska stor jackpott även om progressiv jackpott saknas i spelet.

Nackdelar med Thief

Den största vinsten är relativt stor, det som saknas är en progressiv jackpot. Förutom wilds och free spins finns det inga andra bonusspel eller andra funktioner i spelet. Erfarna spelare kan tycka att Thief är lite för enkelt.

Sammanfattning

Söker du efter ett spel fyllt av spänning och action – då är Thief någonting för dig. Sloten från Ne Ent är fylld av spänning och du måste göra ditt bästa för att komma iväg med alla vinster. Thief har inte många bonusfunktioner förutom de härliga wild-symbolerna och free spinsen. Lyckas du få fler än en av bonussymbolerna kommer du förhoppningsvis vinna en större vinst. Förutom det fantastiska temat fungerar Thief som en klassisk slot med fem hjul, tre rader och 25 vinstlinjer. Justera enkelt din insats och sedan är det bara att snurra hjulen. Låter detta som någonting för dig tycker vi att du ska ge det ett försök. Spelet är inte svårt att lära sig och du hittar det på många nätcasinon!