Ghost Pirates

Kom och leta efter de gömda skattkistorna tillsammans med den onda piraten och hans kompanjon, den gröna pratglada papegojan. Speltillverkarna NetEnt har lyckats skapa en spännande och spöklik spelautomat med pirattema som bjuder på nio vinstlinjer, tre rader och fem hjul. Hos Ghost Pirates kan du vinna upp till 45 740 euro. Trots att Ghost Pirates tillhör de klassiska spelautomaterna så bjuder spelautomaten på två bonusspel, vilket gör spelet väldigt spännande. Om du älskar pirater och gömda skattkistor så är Ghost Pirates spelautomaten för dig. Den onda piraten tar med oss på ett spännande äventyr tillsammans med hans pratglada papegoja. Symboler liknande kanoner, piratflaggor och skattkistor kommer garanterat få dig att känna dig som en pirat för en dag.

NetEnt är speltillverkarna som alltid lyckas skapa det som de flesta trodde var omöjligt. Vad som gör att Ghost Pirates skiljer sig från andra klassiska spelautomater är att det erbjuds två bonusspel, vilket endast brukar erbjudas i videoslots. Detta gör att spelet erbjuder mer spänning, trots sin klassiska utformning. För att aktivera bonusspelet krävs det att du får tre eller flera pirater på en av dina aktiverade vinstlinjer. Ghost Pirates kommer inte att göra dig ekonomiskt oberoende, men kommer garanterat hjälpa dig att få in extrapengar. Ghost Pirates är ett väldigt simpelt spel med snygg grafik och grymma ljudeffekter, som med hjälp av de två bonusspelen ökar spänningen och snabbt får oss att vilja spela mer och mer.

Vinstlinjer och insatser

Ghost Pirates består av fem hjul, tre rader och nio vinstlinjer. Den lägsta insatsen ligger på 0,10 euro medan den högsta insatsen ligger på 62,50 euro. Med andra ord passar Ghost Pirates för de flesta casinospelare och deras olika behov. Åtebetalningsprocenten eller RTP, ligger på 97,3 %, vilket är en hög procent. Då Ghost Pirates är en klassisk spelautomat finns inga jackpottar. Dock bjuder Ghost Pirates på sina två bonusspel. Om du har tur så kan du dra hem den högsta vinsten på Ghost Pirates som är 45 740 euro när du satsar 62,50 euro. Under spelets gång kan du dessutom vinna 100, 200, 500 eller 1 000 gånger ditt bett om du har tur.

Tema och grafik

NetEnt är duktiga på att skapa spännande teman och grym grafik, och Ghost Pirates är inget undantag. Spelet får oss att tänka på Pirates of the Caribbean, men istället för att se Johnny Depp spela den förvirrade och klantiga Jack Sparrow, så möter vi den onda piraten och hans pratglada gröna papegoja. Bakgrundsmusiken ger känslan av att vi befinner oss ute seglandes på de sju haven i ett stort och mäktigt piratskepp. Ljudeffekterna får en att känna spänningen och får oss att vilja spela mer. Symbolerna är väldigt enkla men snygga och inger känslan av att vara på ett piratskepp. Att NetEnt har satsat på att skapa två bonusspel för denna klassiska spelautomat ger också ett stort plus till arbetet bakom grafiken och ljudet.

Två bonusspel

Då Ghost Pirates inte är en videoslot, utan en klassisk spelautomat, så finns inga bonusfunktioner. Dock har NetEnt skapat två bonusspel som enkelt aktiveras när du lyckas få minst tre stycken symboler liknande pirater på en av dina aktiverade vinstlinjer. När tre piratsymboler dykt upp aktiveras bonusspelet. Bonusspelet går ut på att du ska försöka träffa ett av de fyra piratskeppen med hjälp av en kanon med en pil på vardera sida. Om du lyckas träffa ett av skeppen så kan du dra hem 100, 200, 500 eller 1 000 gånger ditt bett. Det andra bonusspelet är att du ska gissa på en av fem skattkistor för att lyckas dra hem en grym vinst. Du kan vinna 100, 200, 500 eller 1 000 gånger ditt bett.

Fördelar med Ghost Pirates

Ghost Pirates två bonusspel får den klassiska spelautomaten att passa in i den moderna tiden. Bakgrundsmusiken kunde inte ha passat bättre till spelets tema tillsammans med den fantastiska grafiken i Ghost Pirates. Spelet lanserades redan 2010 men har bättre grafik än de flesta spel som lanseras idag. Variationen av högsta och lägsta insättningsgräns tillåter fler spelare att delta.

Nackdelar med Ghost Pirates

Om du vill ha en chans att bli ekonomiskt oberoende så är inte Ghost Pirates spelet för dig. Det är lätt att bli beroende av spelet, då bakgrundsmusiken får en att leva sig in i piraternas värld.

Sammanfattning

Ghost Pirates är en annorlunda klassisk spelautomat som bjuder på två bonusspel. Om du älskar Pirates of the Caribbean så kommer du garanterat gilla temat för Ghost Pirates. Som vanligt har speltillverkarna NetEnt lyckats skapa en spelautomat som skiljer sig från andra klassiska spelautomater genom att lägga till två bonusspel som ger känslan av en videoslot. Ghost Pirates lanserades 2010, men grafiken är fortfarande bättre än de flesta spel som lanseras idag, 8 år senare. Följ med den onda piraten och hans kompanjon, den gröna papegojan, ut på de sju haven i jakt på de gömda skattkistorna, om du har tur lyckas du fylla din egen skattkista med några härliga guldmynt. Testa på att spela och se om du har chansen att dra hem en skattkista.